Frambozentaart

Ik ben al een tijdje fan van Rens Kroes, uit haar kookboeken haal ik veel inspiratie. Deze taart staat ook in een kookboek van haar, alleen gebruik ik andere ingrediënten. Deze taart is echt mijn lievelingstaart!!

De taart bestaat uit biologische en superlekkere ingrediënten!!

De havermeel is van biologische haver gemaakt. Ik gebruik havermeel omdat het een lekkere smaak heeft, en een goede vervanging is van tarwe of speltmeel.

De eieren zijn ook biologisch, want ik vind dat ook kippen een goed leven verdienen (het smaakt ook nog eens lekkerder).

De biologische agavesiroop is het zoetmiddel van de Frambozentaart. Het geeft een lekkere smaak aan de taart, en de taart heeft door de agavesiroop ook nog een mooi kleurtje.

Maar het allerbelangrijkste zijn de frambozen, ze geven namelijk een heerlijke frisse smaak aan de taart. Net als de citroenen.

Ook Vegan verkrijgbaar (Hiervoor gebruik ik een smakelijke ei-vervanger.)

 

De taart kost EUR 15,00 en is voor 10-12 personen.

 

*De taart wordt gemaakt in een keuken waar ook met gluten wordt gewerkt.

Maak jouw eigen website met JouwWeb